Presentació

Erand som una empresa andorrana especialitzada en el món de l’electricitat i de les energies renovables amb més de quinze anys d’experiència en aquests sectors . El nostre objectiu és oferir als nostres clients l’estalvi econòmic mitjançant un estalvi energètic on la nostra finalitat és instal · lar sistemes ecològics i sostenibles .
Obrim les portes a mitjans del 2013 , amb la finalitat d’oferir un servei als nostres clients per solucionar les pèrdues econòmiques i energètiques de la seva llar o una altra propietat , i proposa i implanta noves fonts d’energies , com per exemple:

Energia solar fotovoltaica
Energia solar tèrmica
Energia minieòlica
Energia biomassa
Energia aerotèrmica
Sistema d’il·luminació natural mitjançant tub solar ( Solatube )
– Sistemes d’il·luminació de led

Estarem encantats d’aclarir els seus dubtes i contestar totes les preguntes que tinguin al respecte , ja que les energies renovables per a molta gent encara és un món desconegut .
Benvinguts al nostre món .

100% Sostenibles

A Erand promovem la utilització de fonts d’energia renovables que faciliten la independència dels combustibles fòssils. Depenent de les necessitats energètiques del nostre client fem les combinacions més adients de les diferents energies.

Ara pot aprofitar el sol, el vent, l’aire, l’aigua i els residus orgànics per cobrir les seves necessitats.

La qualitat ho és tot

En el món de les energies renovables no es pot jugar, ja que estem tractant amb tecnologia punta i ens hem de posar en mans de professionals.

La qualitat en l’execució del projecte dependrà en molts casos de l’estudi inicial i de l’optimització dels recursos per rendibilitzar al màxim les energies renovables concebent un projecte viable, rendible i sostenible.

“Jo posaria els meus diners al sol i l’energia solar. Quina font de poder!”

Thomas Alva Edison

Partners tecnològics