Energia solar Fotovoltaica

L’energia solar fotovoltaica és un tipus d’electricitat renovable obtinguda directament a partir de la radiació solar mitjançant un dispositiu semiconductor anomenat cèl·lula fotovoltaica. Amb aquest tipus d’energia es poden fer infinitat d’instal · lacions, com ara:

Instal.lacions aïllades de la xarxa elèctrica:

Aquest tipus d’instal · lació s’usa per alimentar innombrables aparells autònoms, per proveir refugis, cases aïllades de la xarxa elèctrica, enllumenat públic, enllumenat privat, etc … A més podem transformar una instal·lació solar fotovoltaica en una instal.lació molt més versàtil i fiable, un miniaerogenerador o una microturbina a la instal·lació solar fotovoltaica i així s’aconsegueix una instal·lació híbrida, que no depèn únicament del sol. La nostra capacitat d’idear solucions juntament amb una llarga experiència fa que puguem utilitzar cada font d’energia renovable per a les aplicacions a que millor s’adapti i de la forma més econòmica.

Instal.lacions connectades a la xarxa elèctrica:

Les plaques solars es conecten a la xarxa elèctrica perquè tota l’electricitat que es produeixi per mitjà de les plaques es vengui a la companyia elèctrica. Aquest tipus d’instal.lació es pot realitzar ja sigui en cobertes d’habitatges unifamiliars, blocs de cases o edificis, naus industrials, etc…